Assemblea General CES

El passat divendres 1 de febrer de 2013 es va convocar una Assemblea General del Centre d’Estudis Selvatans (CES). Hi van assistir una trentena de sòcies, socis i algunes persones interessades.  L’Andreu Ollé com a membre de la darrera junta va presidir l’acte i va explicar l’evolució i les diferents etapes del CES des del 1985 any en què es va fundar. Ell mateix va presentar la candidatura proposada per a una nova junta, amb l’objectiu de tornar a donar vitalitat al Centre d’Estudis.

Els presents a l’assemblea van aprovar els càrrecs proposats. La nova junta queda així:
  • Guillem Puig, com a president del CES.
  • Axel Baiget,  vicepresident.
  • Núria Cavallé, secretària.
  • Núria Mòra,  tresorera.

Paral·lelament, es van acordar quatre persones com a vocals: Pol Masdeu, encarregat de Comunicació, Andreu Ollé d’exposicions, Montserrat Soronellas  de publicacions i Marta Cañellas com a representant de la secció d’Onomàstica i Toponímia. Acte seguit, Guillem Puig, Axel Baiget i Núria Mòra van presentar les activitats previstes per al primer semestre de l’any. Destaquen un cicle de xerrades i una ruta literària per al poble. Van explicar també la proposta de renovar els estatuts i l’activitat econòmica del CES prevista per aquest 2013. Quant a aquest punt es va acordar una quota anual pels socis de 15 euros.

Finalment, van insistir en el fet que si hi ha alguna persona interessada a ser membre actiu del CES i/o a fer propostes d’exposicions i col·laboracions que no dubti a adreçar-se a la junta.

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s